Seaforest

Qualitative User research

Wat kan Seaforest voor je doen?

Kwalitatief onderzoek


Het achterhalen hoe de wereld van de mens eruitziet, wat ze beleven, wat dat met ze doet en wat we daarvan kunnen leren. Dat is waar ik het liefst de hele dag mee bezig ben. Via bijvoorbeeld interviews, user tests, workshops, contextual inquiry, dagboekonderzoek of card sorting probeer ik de meest relevante inzichten voor jouw project te verzamelen.

Ik ben van alle markten thuis en laat me graag verrassen door nieuwe onderwerpen. De afgelopen 15 jaar heb ik voor een grote variatie aan bedrijven en organisaties onderzoeken uitgevoerd. Dit waren commerciële bedrijven, overheden en non-profit organisaties. En in een grote variatie aan onderwerpen, producten en diensten. Tevens heb ik ook ervaring met kwalitatief onderzoek in het kader van diversiteit en inclusiviteit. Graag help ik je bij het opzetten, uitvoeren en/of analyseren van je onderzoek.
Wie is Seaforest?

Ik ben Edith van der Does. Een jaar of 15 jaar geleden ben ik bij de rijksoverheid het vak van UX researcher 'ingerold'.

Na de rijksoverheid heb ik een aantal jaren voor een online marketing bureau gewerkt als UX researcher. En in de tussentijd uiteraard mijzelf bijgespijkerd in het researchvak door middel van workshops, congressen en bijeenkomsten. Begin 2018 heb ik de stap gezet om als freelancer onderzoek te doen.

En daar ben ik zeer tevreden mee. Ik werk met leuke onderzoeksbureaus en interessante klanten aan uitdagende en zeer uiteenlopende onderwerpen.

Ik ben pragmatisch, hou er niet van om dingen onnodig moeilijk te maken. Daarbij ben ik in de samenwerking een onafhankelijk teamlid. Ik werk graag samen, maar doe binnen die samenwerking ook graag mijn eigen ding. Nieuwsgierigheid naar het onbekende maakt dat ik graag met mensen praat over wat hen bezighoudt. Voor het bakken van taart of koekjes draai ik mijn hand ook niet om. En mijn dag is compleet als ik alles op mijn to-do lijst heb kunnen afvinken!

Klanten

Contact

Edith van der Does

edith@seaforest.nl

06-18333712

KvK-nummer: 70376034

BTW id: NL001980668B42